CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 6 March 2012

PWend n I ,,,,u N me,,,BILa????

asSAlamualaikum semua,,,,
hari ini nk kongsi sikit aktiviti  saya n pwend dihujung minggu yang lepas,,,,,
hari pertama sabtu 02032012....
tepat jam 08 pagi,,,aku sudah bangun,,,pastu g mndi ,bersiap,,,
lepas tu,,,dalam jam 11 baru la keluar dari ,POLITEKNIK KUCHING ,,,
hhuhh,,,bukan maen lagi cadang nk keluar pukol 10,,,,check2,,,ada la dua orng nie,,,,tak sedar tidur la pulak,,,,hhhuuhuh,,,,,terpaksala menunggu dengan sabar,,,,
nasib kmk hari itu,,,memang baik,,,,datang je kat bus stop,,,dah tu,,,terus da van yang nk jaln,,,,x perlu tunggu lama2 macm selalu,,,hehheh,,,,
jam 11.30...terus check in,,,(jadiorngkaya jap),,,heheheh
biarpun hotel tak mahal,,,tapi cukup la untuk berlindung,,,,,cukuppla,,,untuk bermegah sikit,,,hhahahah
n then,,,relax2 lu sekejap,,,so,,,,bermulalah segala2 xtiviti yang kami rancang,,,heheheh


ney la lokasi pertama kami,,,,
pizza time!!!!
tiba2 terasa nk mkn,,,dh tu terus pegi,,,hehehehh,,,

ni la yang best dengan pwend2 aku,,,,kalau salah seorng tu cakap nak g sini,,,nk makan ni,,,mesti pergi terus,,,,,heheh,,,tq pwend,,,sentiasa memahami,,,antara satu dengan yang lain,,,,semoga kita sentiasa bersama walau dalam ap jua keadaan,,,,,amin,,
,

saat menikmati mushroom soup,,,,,
panas2,,,best!!!!!!

dah kenyang ka pa kak eja ya,,,,hehehh
nampak gilak gosok2 perut,,,,,lapar ni!!!!
nie la muka2 yang dah terlalu kenyang,,,,,
segar!!!!!!heehheh
,next aktiviti,,,,
kami pegi singsong,,,hahahha,,,memang happy gilerrr nie,,,,,,
gila yang tak terkata,,,hahahahhahahh
pastu g  pulak umah kawan,,,(g pengilan @kenduri)
tepat jam 4 balik semula ke hotel ,,,,pastu hujan mula turun,,,,ni hampa sangat rasa hati ku,,,,plan nk jalan2 dengan MISTER K terbatal la pulak,,,,
jam 7.30....aku,ain kak eja, pina, lily,,,,tunggu kehadiran supirrr yang belum di iktirafkan lagi menjadi supirrr yang bertauliah,,,iaitu daus,,,,(nie classmate aku)
destinasi pertama kami pada malm itu,,,pegi popular,,,habiskan baucer 1MALAYSIA,,,
hahhahah......

bg supirrr (daus) n ain,,,,
   
tq kat daus sebab sabar melayan kerenah kaum2 wanita,,,hahahhah,,,dia saggup bersabar menunggu kami berbeli barang,,,,hahahah,,,,memang cool punye,,,,,
selesai jer berbeli,,,kami pun  p wayang,,,tengok cerita ADNAN SEMPIT2 ,,,,best!!!! tak kering gusi kita dibuatnya,,,,,jom,,,g wayang,,,kita tengok ramai2,,,hahahh

 hari 2 AHAD  03032012

ok,,,hari ini adalah hari kedua kami enjoy,,,,biarpun masanya singkat,,,tapi kami tetap happy!!!! itu lah yang penting,,,,dah seminggu study,,,menatap buku,,,sekali sekala,,,,,rehatkan minda ,,,betul kan,,,

time kenduri,,,,,nak tahu,,,kami 5 orang boleh habiskan makanan untuk 8 orang makan,,,,huhhh ,,,
tengokkkk,,,licin!!!!! terbaik la,,,,
dasyat gilerr makan,,,macam setahun x makan ,,,,,hahahahh,,,,,tu la muka org2 yang paling lapar,,,,,sebab mereka  dua paling akhir habis makn,,,,so ain n kak eja la,,,,yang paling lapar ,,,hahhaha,,,(madahmokdaetsekali abissumadimakn,,,,,,pa ka,,,)


ni aktiviti wajip.....gmbar time!!!!hahahahhaha



berdoa,,,semoga apa yang kami inginkan semuanya menjadi kenyataan,,,
hati2 sentiasa mengharap yang terbaik bersama 2,,,org yang tersayang,,,heheehe

ok la,,,,sesampainya disini saja gambar2 yang mampu saya kongsikan bersama,,,
sedih,,,,bila lagi nk keluar dengan MISTER K,,,,
hmmm,,,,MISTER K dah merajuk,,,saya asyik busy memanjang,,,,sory deng arggg,,,insyallah ada masa kita keluar,,,baru la da cerita yang nk dikongsikan bersama,,,,hehehheh,,,,mis u,,,

 

0 comments:

Post a Comment