CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 30 August 2012

sAlam KemerdekaAN

        
saya anak Malaysia,,,
Merdeka!!!,Merdeka!!!,Merdeka!!! itu lah kata dan laungan azimat yg dinantikan di tanah melayu ketika dahulu.
Kita sebagai rakyat Malaysia sangat bertuah hidup di dalam negara yg aman damai , Nikmatilah dengan rasa bersyukur pada Illahi di atas kemakmuran yang tersedia di atas pengorbanan dan perjuangan para perwira-II tanah air yang berbakti, berjasa dan juga yang telah menumpahkan darah terakhir di Tanah Melayu yang dikenali sekarang MALAYSIA.
Marilah kita jaga sama-II menjaga keamanan negara ini dengan sebaik-II nya ,agar semua masyarakat dapat hidup dengan aman , makmur dan sentosa.

*****SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE-55 :)

  

Thursday, 9 August 2012

hAri ke -21 PUAsa :)

Assalamualaikum,,,semua kekawan ku sekalian,,,,
firstly,,,,sihat ka,,,hmmm,,,,arap semua baik2 je :)kan,,,,insyaallah,,
erggg,,, termasuk hari ini,,,tinggal 9 hari lagi kan,,,kita nk raya,,,,hmmmm,,,tak sabar rasanya nak sambut lebaran,,,
aduhhhh,,,,gembira sesangat nie,,,harap2 la,,,raya tahun nie membawa seribu kenangan dan kegembiraan kepada kita,,,amin,,,
hahhah,,,panjang pulak,,,salingan aku pada hari ini,,,,
ermmm,,,sebenarnya,,,hari ni,,,nak cerita sikit apa yang telah ku buat dengan kekawan manja ku kat poli kuching,,,,
ala,,,,terlalu bnyak nak cerita ni,,,sehinggakan aku sendiri tak tahu nk mulakannya dari mana ,,,hhahah
terus blurrr ,,,kepala ku ni,,,heheh,,,excited sangat nk kongsi cerita suka dan duka bersama katakan,,,,hehheh
sebenarnya,,,suma program2 yang aku lalui with all my pwend ni dah lama dirancang,,,kira-kira  2 minggu camtu la,,,,,ingat nak bawa semua kawan satu kelas,,,tapi,,,semuanya hancur,,,,hanya tinggal beberapa orng jer yang dapat join kita orang,,,,butway,,,,yang pastinya,,,semua program berjaln dengan lancar,,,malah,,,,yang tidak dtersenarai dalam aktivi tu,,,pun kita buat,,,almaklumla,,,,nak isi kekosangan masa yang da,,,heheheh....
ermmm,,,k,,,korang naktahu ka,,,pa yang kami semua buat,,,,
1st destination
nie la geng ku yang comeiyyy,,,:)
penantian sebelum berangkat pergi,,,
aku n my roomate,,,

nabilah or Embok
selaku driver kami,,,,hehhehhehe

hidangan berbuka puasa,,,kena masak sendiri tau,,,
best!!!!!

dari kiri,,pikah, iela, hisyam,ika n naning,,,

pikah n iela
dah lapar la tuuuu

sabar pikah,!!! sabar,,,,
masak tom yam,,,

our lecture
penAsihat akedemik kami n her husband

bulan!!!

kawan2 ku yang tersayang :)

ala,,,manja nya iela,,,,
teman paling manja,,,,:) jangan salah anggap k,,,hehhehe
2nd destination (B0wlINg TiME )



persedian sebelum main,,,hhuuuh

aku,,bergaya je lebh,,,padahal,,,tak expert mana pon,,,hahhah

aku n ain

aksi terlarAng!!!!

my turn,,!!!!
ku dapt no satu dr belakang lerrrr,,,
hhehheh



ni la,,ahli olimpik pOliku,,,
ada bakat ,,,boleh  jd pemain boling negara ,,,
insyaallah,,,20 tahun akan datang,,hahha,,dah tua!!!
                                                     3rd n last destination (gorKAT)
safety first,,,,bau helmet tu,,,dah berat!!!

kami diberi sedikit taklimat,
pesrta-peserta GorKat,,,,,terbaikkkk!!!

aktiviti kami yang ketiga ni sikit je gambar,,kos ni baru first time kami main,,,tu la,,,excited gilerrrr nie,,,
sampai dah tak ingat nk bergambar,,,hahahha,,,terbaik la,,,kawan2 ku,,,banyangkan semua aktiviti ni kami buat dari 7 malam until 4 pagi,,,,p,,,da juagak la xtiviti sampingan untuk memenuhi ruang dan waktu bersama-sama,,,hhuuhuh,,,happy sesangat la,,,,TERBAIKKK!!!
tu je la pat di kongsi untuk entry kali ni,,,,,
k,,,thank you,,,,
AsSalamualikum,,,dan satu MAlaysia,,,:)

Sunday, 5 August 2012

thaNk to my Cayank Pwend,,,

aSsalam semua kekaWan ku,,,,
hmmm,,,,best nya ari tok,,,,,syokkkk...
ari tok,,,iela suhailah sudah tolong kmk ato kmk pun blog,,,,
hmmmm,,,,syokkk,,,,blog kmk dah kacakk,,,
tq my lurve pwend,,,cyggg,,,
                                                     Iela suhailah,,,,,my cayang(kawan),,,,