CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 21 March 2012

baZAar niAGA VS cuti2 1 MALaysIA

aSsalamuaLaikum ....
dalam sAlam SAtu MAlaysia,,,,
terlebh dahulu,,,ingin sekali aku memohon MAaf kepada MISTER K,,,
sebab dh lma tak jalnkn tugas sbgai PENGupdate blog nie,,,,maklum
la.....bz memanjang,,,heheeh,,,akhir2 nie,,,,memang tidak dinafikan,,,aku memang teramat2 la busy,,,,hhuhuh,,,sehingga tak terkata kepenatan yg aku  rasakan nie,,,perrghhhhhh,,,
nak tahu ,,,pa yang aku n kawan2,,,buat yg busy teramat sangat tu,,,,,jommmmm,,,,terokai kehidupan kami,,,
hahhahah,,,,
Firstly,,,nk cta pasal BAZAAR NIAGA 2012
nie,,,persiapan untuk team NASI GULUNG,,,,hari pertama,,,hmmmm,,,
memang huu -hara
nie pula,,,,ketekunan seorang wanita penjual DADIH BERAIS,,,,
dlam menjayakan jualn nya,,,,tp smpat juak bergambarrr!!!!
malas nk cita,,,
 
 
hahha,,,,,,ketekunan kumpulan LEKOR BERASAP,,,,membuat kerja,,,
dapt untung mantap apa,,,walaupun berniaga just 1 hari 1/2 jakkk,,,
boleh mju lagi nie,,,untuk sem depan,,,,
yang ni baru gerai kelas kami,,,belum lagi gerai2 kelas lain,,,,hhuhuhu,,,banyak saingan,,,tapi usaha perlu ada untuk berjaya,,,,itu yang penting kan,,,then,,,sebusy mna pun kami,,,,tapi,,,aktiviti yang dianjurkan kelab JP tetap kami sertai,,,,biar suruh org lain yang jaga lekor,,,,janji,,,HAPPY!!!!

first aktiviti,,,,, "baling pingPOng smbil tutup MAta"!!!!

semangat iela n kuza mok baling ping pong,,,,lepas nie,,,kena tutup
mata ,,,org yang baling xbole tengok,,,,lucu,,,, 

kanan,,amy,,,kiri ika,,,,
puhhhhh,,,semngat nk mengalahkn kawan2 ,,,tukang sambut  pingpong!!!
aktiviti kedua,,,baling belon berair,,menghadap kedepan,,,
then baling kebelakang,,,orng belakang memang main perann penting la,,,
dari depan,,,,ika, amy, allanie,, kuza n ain,,,
hehehhe,,,muka2 yang paling aktif menyertai sukan JP,,,
ika,amy, kuza n iela,,,
budak2 kiut,,,,
hmmm,,,,walaupun sem nie kami tak beroleh kejayaan tapi tetap nk teruskan usaha untuk sem depan,,,heheheh,,,
nie aktiviti yang kami buat selama 2 hari semasa aktiviti bazaar niaga di jalan kan,,, tp pa yang paling penting,,,,dah penat2 buat semua keja,,,,hhuhuhu,,mister K jumpa....hehehehh,,,syok glerrrrrr,,,,,

mister K n miss K..
senyum lebarr!!! bahagia bersama!!!
  lain pula aktiviti CUTI2 1 MALAYSIA
hmmm,,,memang aktiviti wajib la,,,setiap minggu kuar jalan2 sama kekawann,,,,hhuhuhu,,,syok,,,biar pun tak da duit,,,yg pasti hati bahagia,,,sentiasa,,,itu  yang penting kannnn,,,heehehh,,,
jom tengok g,,,apa pulak aktiviti yang kami buat,,,,,
hehehhe,,,,asyikkkkkk,,,,gitu,,,,
SABTU- 17 MAC  (malam)

HUHUHU,,,,asyikkkk,,,nak main sampan,!!!!
last2,,,mabok darat,,,,asa mau jatoh jak,,,jantung time main,,,
kalo nk try,,,bole,,,,
mamam time,,,,nie amy n yanie,,,,dah x sabar tggu maknan,,,
lu bgambr,,heheh,,pantang tengok orang
pegang hP,,,mesti nk bgambar,,,, at seven on seven matang jaya
AHAD _18 MAC
wayang _the spring
kiri pikah, yani, kuza, emy n pina,,,
cute2 girls,,,,hehehe

at DAMAI SENTRAL,
with adik2 from LABUAN,,,
muka2 ceria,,,dapat jaln2 sma kawan2,,,
sehari suntuk tu,,,,
ok,,,tu jer,,,dapat kongsi,,,,bnyak lagi nk kongsi sma kamu,,,tp,,,,masa tak mengizinkan la pulak,,,,hehehhe,,,laen kali,,,sambung lagi,,,,
hmmmm,,,,kecian sama iela n ika,,,x ekot,,,keta xmuat,,,,..
papun,,,terbaikkk,,,la kawan2,,,,,perghhhh!!!!
ok lain kali,,,saya kan kongsi cta lagi untuk semua,,,,daaaa,,,,
saLAM,,,,,peace!!!
               baZAAR niAGA VS CUTI1  1 MaLAYsiA
yg mna terbaik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
enjoyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >_<                                                                            
rindu sama kamu,,,,MISTER K,,,,,

0 comments:

Post a Comment