CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 28 February 2012

cuBA CITErrrrrr!!!!!!

sAlam,,,,semua,,,
sudah dua hari admin  kedua update blog ni,,,,anyway thanks la MISTER K bantu saya dalam melakukan tugasan utama ni,,,,hehehehh,,, betul ka MISTER K,,,saya ni,,,nak kata artis ,,,hhhuuuhh,,,jauh panggang dari api,,,la,,,tapi,,,sebok memanjang,,bukan apa sebuk,,,
banyak keja time cuti yang belum siap di buat,,,tu la,,,yang menyebabkan sebok tak bertempat (sapa suruh suka buat keja last minit,,,,ini la jadinya,,) walau apa2 sekalipun,,hari ini semua kerja dah siap,,,so esok boleh la submit keja2 tu dengan hati yang tenang kan,,,hehheh ,,,SYUKUR,,,
ermmmm,,,kesian kan,,,MISTER K  saya,,,,terpaksa bersabar dengan sikap saya ni,,,TQ la sayang,,,
ok,,,ni saya nak kongsi sikit apa yang telah saya buat selama 2 hari tak update blog ni,,,,
JOMMMMM!!!!!!!!
cantekkk!!!!! biar pun tak pandai,,tapi tetap
juga berusaha,,,,so hasilnya,,,,
OK LA DARI XDA NK????

ni hasil tangan jahitan manik hasil saya buat,,,
canteekkkk!!!!

jahitaan manik  atas kain kosong,,,
so perlu lukis lu,,,baru dapat jahit,,,
memang susahhhh!!!!


Itulah antara tugasa yang perlu saya dan kekawan buat sepanjang cuti mid sem ni tadi,,,,coba banyangkan ,,,kemahiran menjahit manik lansung tak da dalam diri ini,,,tapi sekarang,,,wah,,,dah boleh sombong sikit la dengan kawan2 yang tak ambik bidang ni,,,jhhheheheheh....tak rugi kan kita belajar sesuatu yang baru......
memang best sangat2,,,,walaupun penat yang teramat,,,sehinggakan saya sakit2 buat keja2 suma tu,,,, apapun berSYUKuR.... dengan izin ALLAH,,,suma tugasan siap dilakukan,,,,
sElain buat tugasan ni juga,,,,kami da buat asggment yang penah habis selagi aku  masih bergelar pelajar kan,,,
OWKEY SEKARANG ,,nak kongsi sikit dengan MISTER K ,,,HEHEHEHHE

            TANGGUNGJAWAB seorang LELAKi :
  • LELAKi perlu menjadi pemimpin kepada dirinya sendiri..
  • LELAKI perlu menjadi pemimpin kepada isterinya bilamana telah mendirikan rumah tangga..
  • LELAKi perlu menjadi pemimpin kepada Isteri & anak-anak bila mana telah tiba masanya..
  • LELAKi perlu untuk menjaga dan menunaikan kewajipannys sebagai anak kepada ibu bapanya sendiri &  jua ibu bapa mentua..
  • LELAKi perlu menjadi PEMIMPIN kepada keluarganya bila mana bapanya tidak lagi memimpin keluarganya..
  • LELAKi perlu menjadi pemimpin dalam solat berjema’ah
  • LELAKi kebanyakan perlu menjadi pemimpin kepada lelaki & wanita sama ada dalam organisasi rasmi atau pun tidak..

*PERINGAT UNTUK  MISTER K,,,,SUMA KEPIMPINAN TERSEBUT AKAN DIPERSOALKAN KELAK,,,,,
         RENUNG2 KAN ,,,DAN SELAMAT BERAMAL,,, >_<
                                  
                                                                                                                                SALAM SAYANG UNTUK SEMUA,,,,


Monday, 27 February 2012

Busy memanjang jak,,Hah!!

Salam,,
Selamat Malam Di ucapkan kepada pengunjung2 sekalian,,ahaha,,selamat malam sebab ari dah malam,,ahaha,,jgn knk tipu jk lh,,
Macam biasa,,admin First Mistress K busy,,so,,terpaksa lah admin kedua meng'update'kan blog tok,,
Mister K heran juak ngn Mistress K ya,,nk alah2 busy,,apa nk di busy pun xtauk,,nk mdh artis,,xda pun msok lam tb,,news apa gik,,,ahaha,,mcm ku belagu tewk,,yahh,,sora ku x lah kck glk,,tp ok lh,,huhu,,jgn x kata owg,,k nyukup syrt,,huahaha,,jgn ndak jk,,aku pun busy sbnrnya,,tp ya lh,,malas nk membusykan drik sbnrny,,buat2 xbusy jk lh,,assignment lom dipolah,,ahaha,,xpa2,,masa mseh pnjg tok,,pndy2 lah bhgikan nya,,sok da test ngn quiz Fundamental Of Os,,ahaha,,quiet hard lerr,,but its ok,,
Malam tok,,belajar jk lah k nambah ilmu pake esok,,ahaha,,semoga dengan nya kami mampu menghadapi,menghadapi cabaran dan berdaya saing,,hehe,,cam ku berdoa bh,,ahaah,,ok lh ya,,dri xda nk,,K lah,,mcm biasa pesanan Admin,,"jangan Kenak tipu jak,,ahaah,,"k lah,,ckup lah sampai disini,,lain kali certa lagi,,doa restu untuk kita,,panjang umur,,kita berjumpa,,,,hehe,,
Gud nites,,Daa,,Assalamulaikum,,Kum,,kum,,<--macam ku kak ngga crita Sumpahan Kum Kum tewk,,aahaha,,teringat,,k Lah,,Chill!!hehe,,

Sunday, 26 February 2012

Study,,Study,,Study,,!!

salam semua,,
Seperti yang sedia maklum,,
Hari raya Puasa akan Jatuh pada tarikh yang blom tauk agik,,ahaha,,,
Pa knk mengenak ngn ari raya,,lom raya gik oi,,ahaha,,
Di hari yang berbahagia ini,,saya Selaku Admin Kedua@MISTER K,,akan meng'update' blog ini,,
Ini kerana  MISTRESS Kagak sibuk menjalani kehidupan di Poli,,ahaha,,,xpa2,,biarkan,,huhu,,
Ok,,cuti panjang pun sudah habis?Apa macam best?Itu semua terpulang kepada sesiapa yang memanfaatkan cutinya dengan baik,,ahaha,,Jadi,,bermulalah kembali alam Pembelajaran,,"WORLDS OF STUDIES",,yup,,kita sebagai seorang pelajar haruslah belajar rajin2,,(cehh,,skema da jk)ahaha,,Ok lh ya,,dri xda nk??arrr,,jgn kenak tipu jk lah,,ahaha,,Pandey2 drik gik,,kepada semua rakan2 yang belom menyiapkan Assignment yg di beri,,jgn tggu lama2,,nanti lama2,,ia maok d cek lecture,,aahaha..cam ku belagu tek,,nk belagu sora x kluar lalok,,ahaha,,berbual,,pa gik aku nguras,,peluang bh untuk mengurasi kali tok,,manfaatkan,,ahaha,,pesanan Mister K pake ktkowg semua ya,,"Jangan Kenak Tipu Lah",,ahaha,,cam ku suka,,Anyway,,Cukup lah sampai di sini,,hehe,,Semakin pnjg ulasan,,semakin mengarut,,ahaha,,ok2,,Selamat maju Jaya kepada semua,,Buatlah terbaik utk diri sendiri,,bukan org lain,,Thats all,,Thankyou,,ahaha,,,cam molah karangan,,""Kurangkan Manis Dalam SEnyuman Tambahkan Manis Dalam Minuman"",,ahaha,,
K daaa,,Lurve MisTress K,,hehe,,mwaaahhh,,
Assalamulaikum,,^__^

Saturday, 25 February 2012

laST day HOLIday,,,, :(

asSAlam semua,,,,,
happy holiday,,,,semoga hari ini adalah hari terindah buat kita semua,,,,,
jadikan hari ini seribu satu dalam kenangan,,,,PERGHHHH,,,
sabtu (25 febuari 2012) adalah hari terakhir for student2 poli habiskan masa bersama2 keluarga kan,,,,hmmmm,,,,memang malas rasanya nak balik kuliah semula,,,,,malas yang teramat sangat,,,,,huhhhhhhhh
tapi inilah dia lumrah hidup kita sebagai seorang student kan,,,,
tak pa,,,,sekarang ni memang kita susah,,,lepas ni,,,kita oleh enjoy2 atas kejayaan yang telah kita miliki,,,(betul tak,,,hhhhuhhh) bak kata pepatah,,,
                                berakit2 ke hulu,,
                                   berenang-renang ketepian
                                bersakit-sakit dahulu,
                                  bersenang- senang kemudian,,,,
seminggu cuti,,,bagaikan sehari ja kan,,
biar pun cuti ni tak da aktiviti menarik yang aku buat,,,tp  apa yang penting,,,,aku kenyang,,,,kenyang yang teramat sangat dengan masakan my mum,,,,(hhuhh,,,jgn jelous) time ni masa untuk ku,,,menambah lemak2 dalam badan nie,,,lepas nie,,,,pasti hilang punya,,,lemak2 yang telah aku kumpul,,,,semestinya,,,bnyak aktiviti yang akan ku lakukan bersama2 kekawan ku yang tersayang,,
(Kubah time, Jogging time, puasa time, movie time,,,SHOPPING TIME ,,gambar time,, sumanya,,,,time3,,,,hahahahh) tapi apa yang penting kami sentiasa bersama,,,,

nie time2 holiday la,,,,kat KUBAH RIA,,,


OWG2 KAYA,,,JALAN2 TIME

 * ada banyak lagi gmbar 2 nk kongsi,,,,tapi,,,lambat sangat nk uplode,,,,tp tak pa buat masa nie,,,kongsi  sikit2 lu,,,,hehehhehe,,,lain kali,,,,kita upload banyak2 k,,,,,
 huhhhhh,,,,,rindu pulak nk jumpa dia orang sekarang ni,,,, >_<
tapi,,,,rindu lagi hatiku terhadap MISTER K,,,,,(rindu yang teramat sangat)
ermmm,,,buat masa ni,,,saya belom da pic2 yang menarik nk kongsi an korang,gambar2 saya n MISTER K,,,,harap ,,, korang sabar menunggu la post2 saya akan datang,,,bersama orang2 yang tersayang,,,,,hhuuhu,,,
ok sampai sini saja  untuk kali ini,,,,,byeeeee
                                                                                                                   ASsalam semua,,,,,
                                                                                             salam sayang untuk semua,,,,,, mmmmmuahh
                            >_< jangan ketinggal untuk membaca post Aqu pintar_miak Angowl seterusnya,,  :)              

Thursday, 23 February 2012

Al-fatihah,,,

asSAlam semua,,,,
hari ini saya mohan kepada pembaca blog ni sedekahkan AL_FATIHAH kepada bapa saudara saya yang baru je,,,meninggal dunia,,,tepat jam 4 ptg tadi,, (,ALfatihah)
semoga roh  Allahyarham di tempatkan di tempat orang2 yang beriman,,,,amin,,,,
tQ atas jasa baik korang semua....
hanya ALLAH  saja yang mampu membalas jasa baik anda,,,,

Wednesday, 22 February 2012

cerITA hAtI

asSalamualaikum,,,semua,,,,hari ini,,,ku nak kongsi sedikit cerita tentang kesedihan dan kesayuan hatiku ini,,,,
hari ni,,,MISTER K,,,,tak da mood la,,
tak pernah pun ku rasa dia kasar sangat dengan aku,,,,
apa aku yang terlalu sensitif dengan sikap si dia hari ini,,,,
memang tidak dinafikan,,,semua perempuan,,,,mudah sensitif kan,,,
wahai jejaka2,,,,bersabarlah dengan sikap kaum wanita,,,k,,,,,,
terimala,,,kami seadanya,,,,>_<
apapun,,,4 MISTER K,,,,maafkan diriku ini,,,jika telah menguriskan perasaan mu,,,,sesungguh aku tidak ingin kehilangan dirimu,,
 *perghhhh!!!!Jiwang di tengah malam,,,

okey,,,sini saya nak kongsi sikit an korang,,,terutamanya MISTER K,,,,
  "RENUNG -RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL!!!!


SEMOGA IANYA BOLEH DIJADIKAN PANDUAN KITA BERSAMA,,,,AMIN,,,
                                           okey that all 4 today,,,tQ >_<

Tuesday, 21 February 2012

aku suka.........kau pun suka,

thank u sayangggg,,,,,,
sungguh tidak ku nafikan,,,hari ini aku  teramat sangat gembira,,,,,
aku tak kesah pun orang nk cakap apa tentang,,,,
tapi yang pasti aku dah dapat apa yang aku inginkan,,,,inilah hari pertama aku post perasaanku kat blog yang telah MISTER K (kekasih hatiku) cipta untuk aku,,,,
gembira yang teramat sangat sehingga tidak dapat ku ungkapkan dengan kata-kata,,,
baru semalam,,,aku beritahu dia,,,yang aku berhasrat nak buat blog,,,so bolehla aku,,,kongsi cerita aku,,,untuk kawan-kawan ku,,,,PERGHHHHH,,,,
sepertinya,,,dia sangat-sangatla memahmi perasaan ku,,,
THanks,,,,k,,,sayang,,,,
luv u very much,,,,semoga cinta kita berkekalan hingga hujung nyawa,,,aminnn,,,


 *inikan baru first time ku guna blog,,,so jangan hairan la,,,,pelik2 sikit blog ku,,,,
Biasala,,,,FIRST time,,,,,apapun,,,,practise make perfect!!!!!

Music In My Life,,

Enjoy..Hehehe,,BuKa HatiMu,,Lagu Favourite admin,,

Hello!Hello!Hello!Assalamualaikum,,Testing2...1...2...3,,!!

Coretan Pertama mewakili author blog tok..Ingin mengalu-alukan kehadiran dan kunjungn terhadap blog yg x berapa tok..arap sudi jk lh,,kita berkongsi cerita suka dan duka,,Anyway,,Salam Perkenalan And Wish Me Good Luck To start Blogging,,Thank You!!