CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 28 September 2012

weekENd is ComINg

Assalamualaikum,,,,
dan salam Satu malAysia semua,,,
hari ini,,,jumaat,,,,
beberapa jam lagi mau tiba hari sabtu,,,aduh,,,
aktiviti apa nak buat minggu ni,,,
ala,,,coba la,,ada org yang memahami hati kecilku ini,,,pasti gembira,,,
aduyyya,,,,hati-hati kecil ku setiap kali hujung minggu tiba,,,pasti menjerit2,,,meronta2,,,
nak keluar,,,nak jalan,,bersiar sana,,,bersiar2,,sini,,,mau snap ,,sana,,snap sini,,,
aduhhh,,,,
siapa ka,,,insan yang mengerti perasaan ini,,,

esok,,Sabtu 29 september, 2012,,,
pastinya,,,ada satu tugasan yang sedang menunggu,,dan perlu di siapkan,,,,,
heheh,,,esok outing,,,dengan kekawan senget,,,
pegi  shooting,,,(konon),,mesti siap kan esok juga,,video,,ni,,dah tak da masa da,,,nak siapkan,,,
mau edit2 la,,,apa lagi,,,semuanya memerlukan kesabaran,,,

hhuhuh,,memang sebok la sem ni,,,sebok sangat,,,
masalah dengan lecture2 pun bnyak,,,ala,,,apa nak jadi la student macam aku ni,,,
(out of topic la pulak,)

api,,,yang pasti,,,aku tengah perfikir ni,,,apa yang nak dibuat hujung minggu ni,,,
rasanya,,,macm lama suda tak outing,,,dengan mister k...aduhhh,,,Mister K jom,,,la,,,outing,,minggu ni,,,
lama dah kita tak gambar sama 2,,,rindu ni,,,,ala aiii,,,,




0 comments:

Post a Comment