CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 25 February 2012

laST day HOLIday,,,, :(

asSAlam semua,,,,,
happy holiday,,,,semoga hari ini adalah hari terindah buat kita semua,,,,,
jadikan hari ini seribu satu dalam kenangan,,,,PERGHHHH,,,
sabtu (25 febuari 2012) adalah hari terakhir for student2 poli habiskan masa bersama2 keluarga kan,,,,hmmmm,,,,memang malas rasanya nak balik kuliah semula,,,,,malas yang teramat sangat,,,,,huhhhhhhhh
tapi inilah dia lumrah hidup kita sebagai seorang student kan,,,,
tak pa,,,,sekarang ni memang kita susah,,,lepas ni,,,kita oleh enjoy2 atas kejayaan yang telah kita miliki,,,(betul tak,,,hhhhuhhh) bak kata pepatah,,,
                                berakit2 ke hulu,,
                                   berenang-renang ketepian
                                bersakit-sakit dahulu,
                                  bersenang- senang kemudian,,,,
seminggu cuti,,,bagaikan sehari ja kan,,
biar pun cuti ni tak da aktiviti menarik yang aku buat,,,tp  apa yang penting,,,,aku kenyang,,,,kenyang yang teramat sangat dengan masakan my mum,,,,(hhuhh,,,jgn jelous) time ni masa untuk ku,,,menambah lemak2 dalam badan nie,,,lepas nie,,,,pasti hilang punya,,,lemak2 yang telah aku kumpul,,,,semestinya,,,bnyak aktiviti yang akan ku lakukan bersama2 kekawan ku yang tersayang,,
(Kubah time, Jogging time, puasa time, movie time,,,SHOPPING TIME ,,gambar time,, sumanya,,,,time3,,,,hahahahh) tapi apa yang penting kami sentiasa bersama,,,,

nie time2 holiday la,,,,kat KUBAH RIA,,,


OWG2 KAYA,,,JALAN2 TIME

 * ada banyak lagi gmbar 2 nk kongsi,,,,tapi,,,lambat sangat nk uplode,,,,tp tak pa buat masa nie,,,kongsi  sikit2 lu,,,,hehehhehe,,,lain kali,,,,kita upload banyak2 k,,,,,
 huhhhhh,,,,,rindu pulak nk jumpa dia orang sekarang ni,,,, >_<
tapi,,,,rindu lagi hatiku terhadap MISTER K,,,,,(rindu yang teramat sangat)
ermmm,,,buat masa ni,,,saya belom da pic2 yang menarik nk kongsi an korang,gambar2 saya n MISTER K,,,,harap ,,, korang sabar menunggu la post2 saya akan datang,,,bersama orang2 yang tersayang,,,,,hhuuhu,,,
ok sampai sini saja  untuk kali ini,,,,,byeeeee
                                                                                                                   ASsalam semua,,,,,
                                                                                             salam sayang untuk semua,,,,,, mmmmmuahh
                            >_< jangan ketinggal untuk membaca post Aqu pintar_miak Angowl seterusnya,,  :)              

0 comments:

Post a Comment