CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 27 February 2012

Busy memanjang jak,,Hah!!

Salam,,
Selamat Malam Di ucapkan kepada pengunjung2 sekalian,,ahaha,,selamat malam sebab ari dah malam,,ahaha,,jgn knk tipu jk lh,,
Macam biasa,,admin First Mistress K busy,,so,,terpaksa lah admin kedua meng'update'kan blog tok,,
Mister K heran juak ngn Mistress K ya,,nk alah2 busy,,apa nk di busy pun xtauk,,nk mdh artis,,xda pun msok lam tb,,news apa gik,,,ahaha,,mcm ku belagu tewk,,yahh,,sora ku x lah kck glk,,tp ok lh,,huhu,,jgn x kata owg,,k nyukup syrt,,huahaha,,jgn ndak jk,,aku pun busy sbnrnya,,tp ya lh,,malas nk membusykan drik sbnrny,,buat2 xbusy jk lh,,assignment lom dipolah,,ahaha,,xpa2,,masa mseh pnjg tok,,pndy2 lah bhgikan nya,,sok da test ngn quiz Fundamental Of Os,,ahaha,,quiet hard lerr,,but its ok,,
Malam tok,,belajar jk lah k nambah ilmu pake esok,,ahaha,,semoga dengan nya kami mampu menghadapi,menghadapi cabaran dan berdaya saing,,hehe,,cam ku berdoa bh,,ahaah,,ok lh ya,,dri xda nk,,K lah,,mcm biasa pesanan Admin,,"jangan Kenak tipu jak,,ahaah,,"k lah,,ckup lah sampai disini,,lain kali certa lagi,,doa restu untuk kita,,panjang umur,,kita berjumpa,,,,hehe,,
Gud nites,,Daa,,Assalamulaikum,,Kum,,kum,,<--macam ku kak ngga crita Sumpahan Kum Kum tewk,,aahaha,,teringat,,k Lah,,Chill!!hehe,,

0 comments:

Post a Comment